Plasarea unei comenzi pe site-ul www.bateriiautoacasa.ro detinut de FLOMAR PARTENER SRL RO24979357, J40/690/2009, Str. Monumentului Nr.2, Sector 2 reprezinta acordul dumneavoastra ai termenilor si conditiilor de mai jos:

Dupa plasarea comezii, pe adresa dvs. de email va fi trimis un mesaj in care veti fi anuntat de plasarea comenzii, acest mesaj este generat automat si nu este confirmarea ca bateria se afla in stocul magazinului sau depozitul furnizorului.Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.

Termenul de livrare aproximativ este 1-4 ore este valabil daca bateria comandata se afla pe stoc in magazin sau depozit furnizor. 

Taxa de livrare, montaj si garantie este 65 lei in Bucuresti, 100 lei Ilfov in limita a 10 km de centura Bucuresti.

Metode de plata acceptate sunt numerar la livrare, card la livrare, plata cu card online.

Returul unei baterii se poate face in 14 zile;

Bateria montat pe masina nu se poate face retur,  bateria sa nu aiba etichete lipsa, sa nu prezinte urme de lovituri sau indoituri pe carcasa sau borne.

Orice reclamatie sau sesizare se va trimite pe email office@bateriiautoacasa.ro, termen mediu de raspuns fiind de 1 zi lucratoare.

**In sezonul rece cand cererea este foarte mare pot aparea intarzieri in livrare de pana la 1 zi.**

Comanda este valida abia  dupa ce sunteti contactat telefonic sau pe email de un reprezentat al bateriiautoacasa.ro si vi se confirma stocul si data de livrare.

De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil.

Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.

Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr.21/1992 privind protectia consumatorului.

Termenul de garantie acordat de www.bateriiautoacasa.ro este de 24, 36 de luni de la data achizitiei.

Nu se acorda garantie 24, 36 de luni autovehiculelor  care sunt folosite in regim de taxi, de firme de paza, de scolile de soferi,  firme de transport marfa, pentru aceste autovehicule garantia se acorda 6 luni.

Produsele comercializate pe www.bateriiautoacasa.ro se livreaza numai in urma comenzilor efectuate online.

Modificarea preturilor produselor afisate pe site se poate face fara o instiintare prealabila.

Preturile afisate contin TVA 19 %.

Pretul bateriilor auto de  pe site este valabil doar daca se preda bateria uzata.

In cazul in care nu se preda bateria auto uzata se percepe o taxa de 10% din valoarea bateriei noi, taxa se poate restitui daca in termen de 30 de zile se preda o baterie auto uzata,  potrivit art. 16 si 17 din HG 1132/2008.